37 nap a szülinapomig.

Múlt héten Balu kérdezte, hogy van-e kedvem menni Nagyatádra, akár váltóban, akár csak segíteni. Hát hogy a fenébe ne lenne?! :) Más is hívott segíteni, szóval mindenképp megyek, aztán valahogy majd elleszek. Bírnám, ha 108 + 10 km-rel kellene lekötnöm magam, és utána még üccsit adogatnék meg pompom-lánykodnék. Eddig tudtommal ketten vagy hárman vagyunk a 4 fős csapatra, hátha összejön a létszám. Már tavasszal is kacérkodtam a gondolattal, hogy váltóban menni kellene, és mellesleg tökre örülök, hogy Balu a bringa nagyobbik részét osztja rám.

Tegnapelőtt volt ez a Hungexpós, K&H futós bohóckodás, amelyre csak azért mentem, mert még valamikor év elején céges csapatban beneveztem, így volt szerencsém du. fél 2-kor a jó fülledt 31 fokban vonszolni magam 7 km-en. A "nyugalmi" (hahaha) pulzusom volt ülve előtte 80, aztán a váltóbotot várva 110. "mikor jön már? nem fog fájni a hasam? jajdek.....melegvan. Tiszta kátyú ez a pálya, mégis vattafakk?" stb. stb. Csak az motivált e futáskor, hogy majd július 28-án is ilyesmi idő lesz valószínűleg. Az átlagom nem igazán tetszik, és ezen most az sem segít szerintem, hogy ahol vizet adtak, lassítottam inni meg magamra locsolni. Hű, kezdek parázni a váltótól... de még 6 hét van és kegyetlenül minden hétvégén lebringázom, amit kell.... és a rajt előtt majd még jobban fogok parázni, hogy ne vágódjak el a fordítóban, egyáltalán, hogy ne szálljak el pulzussal stb.

Ma reggel a szokásos szerdai watt-gyűjtős spinninggel kezdtük a napot. Már kezdek visszatalálni magamhoz a velencei hétvége kipihenése után, és a végére hoztam a 3,3 W/kg-ot. 3 hete kitekertem 230-240 wattot az utolsó etap alatt, ami 3,6 W/kg, kb. jókedvemből, legalábbis ilyen érzés volt 2 nap pihenés után, na akkor lettem állatnak hívva.

Bakker azt hogy lehetne megoldani, hogy versenyeken az utolsó mondjuk fél órában nekem Metallica szóljon??