Az elmúlt 2 hét zűrös volt, de nem annyira mint megijedtem először. Kellett szaladgálnom haza vidékre, jópár edzés kimaradt. Vasárnap futottam egy laza 8 és felet, jól esett, jól ment, nem is fájt. Viszont azóta mintha be lenne vizesedve a jobb térdem. Ugye eddig sem volt százas, futásra fájt, azért is mentem el orvoshoz, szerdán MR-re, kontroll aug. 1-jén lesz. Nem tudom, hányadán állok e téren, pl. kell-e műtét, így pár hete visszavettünk. Tegnap este elővettem dr. Google-t, kilyukadtam az arthroscopiás térdműtétnél, és majdnem sírva fakadtam, belegondolva, hogy akár ez is várhat rám, és akkor viszon'látás Vicc-air félmaraton.

Bááár, még mindig jobb helyzetben vagyok, mint Ginger ebben a Jóbarátok részben...

Jut eszembe, a nagyatádi váltó nem fog létrejönni. Egyik tag mégsem ér rá, illetve lett volna egy átvehető nevezés féláron, de azt másnak adták oda, és miközben szaladgáltam haza anyámhoz, én is elengedtem (ezektől akkor még függetlenül) ezt a versenyt. Hátrébb szorult a prioritások között hirtelen, és jött is a többi jel/ok, hogy ezt most hagyjuk. Valamint, valljuk be, későn kezdtük el összerakni a csapatot. Úgy gondolom, jobb, hogy így alakult, mint hogy odamegyünk, és bénázunk, szenvedünk, mert nem tudtunk felkészülni.

Visszakanyarodva a félmarcsihoz, ha az sem jön össze, akkor nagyon-nagyon szomorú leszek. Február óta áldozom erre (is) az időt, pénzt, energiát, ez lebeg(ett) célként a szemem előtt, ez tartott fenn a vízen… Hogy akkor gondolkodhatok jövőre a féltávban, ha idén őszre produkálok egy 2.30 alatti félmaratont. Ami tök reálisnak tűnik, bőven meglenne! Ezt nem akarom elengedni, mert akkor már ezen a területen is csődtömegnek fogom érezni magam - bőven elég, hogy a magánéletben lemerült a pozitív/optimista töltet, eltört valami. Na mindegy, erről itt nem fogok rinyálni :)

Ha olvassa ezt valaki, szurkoljon, bátorítson már egy kicsit :)